APFM
APFM Actualitat
L’Associació de Premsa Forana celebra a la seva assemblea anual a Sant Joan i incorpora dues noves publicacions digitals
L’Associació de Premsa Forana celebra a la seva assemblea anual a Sant Joan i incorpora dues noves publicacions digitals

El dissabte 28 d’octubre va tenir lloc l’assemblea anual de revistes associades a la Premsa Forana a la seva seu situada al carrer Princesa, 22 de Sant Joan. 

Durant l’acte es va retre compte de les trobades que s’han fet amb la resta d’entitats i associacions de premsa de proximitat (local i comarcal d’arreu de l’estat espanyol. I de les passes que s’han fet en el sentit de poder rebre part de les campanyes publicitàries institucionals que posa en marxa el govern central. També s’han exposat vies de col·laboració entre els nostres associats i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Illes Balears (AMIC Illes Balears). 

Així mateix, hem retut un petit reconeixement a Antoni Ferrer, director de la revista Perlas y Cuevas, una de les publicacions fundadores de la nostra associació i que publicarà el seu darrer número aquest desembre després de 63 anys en actiu. 

La Junta directiva ha exposat que s’havien rebut dues cartes d’admissió de les publicacions digitals Revista 07500 de Manacor i totpla.cat per a la seva incorporació a la nostra associació. L’assemblea ha donat el vistiplau a la seva incorporació a la família de Premsa Forana. 

Pel que fa als Premis Periodístics i a proposta del jurat pels premis Manel Ferrera (SPIB), Magda Cortès (Ib3 Ràdio) i Joana Solivellas (Ràdio Pollença) varen decidir concedir els següents premis:

Entrevista:

Fotografia:

Opinió:

Reportatge:

Cal recordar que cada cadascun dels treballs premiats —un per a cadascuna de les quatre modalitats— està dotat amb 300 euros, i un diploma acreditatiu. Els dos finalistes de cada categoria tindran un diploma i un premi de 50 euros. La Junta directiva, i a petició del Jurat, ha decidit atorgar un premi finalista més a la categoria d’Entrevista per la qualitat dels treballs presentats.