07/11/2018
XVI TROBADA DE LA PREMSA FORANA A CAIMARI

Les revistes de la Premsa Forana de Mallorca participaren en la XVI trobada de revistes a Caimari, convidats per la nova revista Caymàritx. La trobada es realitzà el passat dia 3 de novembre amb 35 persones pertanyents a 13 revistes. Els amfitrions foren els nous companys de la revista Caymàritx, amb Maria Martorell i Xavier Bestard al capdavant.

La jornada començà amb la trobada a Ses Deveres i la recepció i cercavila amb els xeremiers del poble. A continuació es realitzà a l’església vella una taula rodona amb el lema: Caymàritx: ahir i avui de la premsa local a Caimari. Hi participaren com a ponents: Maria Martorell i Xavier Bestard de la revista Caimari, Gabriel Mercè i Rafel Oliver Grammatico de la junta directiva de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca. Es parlà de la història de la revista Sa Comuna, i de la posada en marxa i actualitat de la revista Caymàritx. També es parlà de diferents temes que afecten a la premsa forana de Mallorca com: continguts, col·laboradors, realització de publicacions, revistes digitals, subscripcions, publicitat, ajuts i subvencions, etc.

El públic assistent participà en la conversa, aportant informació i fent preguntes.Es feu una pausa i un berenar a l’església vella, i tot seguit Antoni Seguí Caimari, cronista del poble, conduí una visita guiada per diferents indrets de Caimari: capella de l’església vella, Son Albertí, part alta del poble i vista panoràmica, la tafona vella, ca s’Hereu, l’església de la Immaculada Concepció i el parc etnològic. Un dinar de germanor a Sa Tafona de Caimari, conclogué la jornada.
05/07/2017
DIADA DE PREMSA FORANA A CAMPANET I XVIII PREMIS PERIODÍSTICS

A continuació hi ha les fotos els texts de la diada de Premsa Forana de Campanet i dels XVIII Premis periodístics, per a la seva publicació, de forma íntegra, a les nostres publicacions.

Tenim el text de la Diada, amb 4 fotografies (d'aquestes 4 fotos, la del grup amb les autoritats, pot publicar-se més grossa).
També el text del lliurament dels premis periodístics, amb 5 fotografies (aquestes 5 fotos poden publicar-se més petites).

Les publicacions format DINA4 ho han de publicar en 2 pàgines completes i exclusives amb el logo de Premsa Forana.
Les publicacions de format superior a DINA4 en 1 pàgina completa i exclusiva amb el logo de Premsa Forana.

S'han de publicar dites pàgines de forma exclusiva, sense altres informacions ni anuncis.

15/06/2016
DIADA DE PREMSA FORANA A FELANITX I XVII PREMIS PERIODÍSTICS

A continuació hi ha les fotos els texts de la diada de Premsa Forana de Felanitx i dels XVII Premis periodístics, per a la seva publicació, de forma íntegra, a les nostres publicacions.

Tenim el text de la Diada, amb 4 fotografies (visita guiada, grup de la visita, assemblea, i grup del dinar).
També el text del lliurament dels premis periodístics, amb 1 fotografia dels 5 premiats.

Les publicacions format DINA4 ho han de publicar en 2 pàgines completes i exclusives.
Les publicacions de format DINA3 en 1 pàgina completa i exclusiva.

S'ha d'inserir en la capçalera del reportatge: només el logo de la Premsa Forana.


18/02/2016
ENTREVISTA A RAFEL PUIGSERVER

Entrevista que ha realitzat la junta directiva de Premsa Forana, a Rafel Puigserver Pou, autor de la tesi: Les publicacions de la part forana de Mallorca des dels anys setanta fins a l'actualitat.

31/10/2015
VII TROBADA DE REVISTES DE PREMSA FORANA A LLUCMAJOR REELECCIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA

Les revistes de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca es reuniren a LLucmajor el passat dissabte dia 31 d’octubre, en el que fou la VII trobada de revistes. 18 publicacions d’arreu de Mallorca es donaren cita a les 10 del matí, per a realitzar una visita cultural per la vila de LLucmajor, a càrrec del professor d’història, Joan Monserrat Sastre. La revista amfitriona d’aquesta nova trobada fou LLucmajor de pinte en ample, amb Catalina Font i Coloma Julià al capdavant, que donaren la benvinguda als 35 companys de les publicacions associades a Premsa Forana. Hi fou present la regidora d’Educació de l’Ajuntament de LLucmajor, Maria Barceló Calviño.

Joan Monserrat mostrà per espai de dues hores: l’Ajuntament de la Vila, la casa rectorial, l’església amb les sagristies, i el conjunt de cases que formen el quadrat de la Vila (part cèntrica), cases populars, cases modernistes, gòtiques i reginalistes; la biblioteca de ca ses Gotleves, casa gòtica, la casa on morí la poetessa Maria Antònia Salvà, el claustre de Sant Bonaventura, i una exposició de ceràmiques de Miquel Barceló amb fotografies de Toni Catany sobre les mateixes ceràmiques. Seguidament es feu un aperitiu, l’assemblea general extraordinària, i un dinar de companyonia.

RAFEL OLIVER GRAMMATICO, REELEGIT PRESIDENT

En l’assemblea general extraordinària, celebrada a la sala d’actes del claustre de Sant Bonaventura, amb segona convocatòria a les 12,30 hores, amb la presència de representants de 18 membres de l’associació, es feu l’elecció de la nova junta directiva. No es presentaren més que els set mateixos membres que foren elegits el 2012, essent reelegits per unanimitat la mateixa junta directiva, amb Rafel Oliver Grammatico com a president, Elizabeth Sánchez, vicepresidenta, Marta Bergas, secretària, Magí Ferriol, tresorer, i tres vocals: Gabriel Mercè, Joana Mora i Antoni Riera.

Rafel Oliver encetà una conversa explicant les reunions realitzades de la junta directiva amb diferents representants de les institucions públiques del Govern Balear i el Consell de Mallorca. Es parlà entre els assistents dels diferents projectes a dur a terme durant el 2016 i en endavant.

Amb el tema dels mitjans digitals, l’assemblea acordà a proposta de la junta, integrar els diaris i revistes digitals en català, com a nou membres de l’associació, una vegada hagin fet la petició pertinent, la qual cosa farà augmentar el corpus de mitjans adscrits a Premsa Forana en un 30%.
02/10/2015
LA JUNTA DE PREMSA FORANA ES REUNEIX AMB EL PRESIDENT DEL CONSELL DE MALLORCA, MIQUEL ENSENYAT

El passat divendres dia 2 d’octubre, diversos representants de la junta directiva de Premsa Forana, es reuniren amb el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, al palau del Consell, a ciutat.

Rafel Oliver, president de Premsa Forana, junt a la vicepresidenta, Elisabeth Sánchez, el tresorer, Magí Ferriol, i Gabriel Mercè, exposaren a Miquel Ensenyat, l’actualitat i necessitats de l’associació i les revistes de Premsa Forana de Mallorca. També hi fou present el cap de comunicació del Consell, Eduard Zúñiga.

S’arribà a acords per recuperar les subvencions que es rebien amb l’anterior pacte de progrés, a més d’activar campanyes de publicitat per a que arribin a les publicacions associades. Els representants de la junta directiva també explicaren el projecte de digitalització de les publicacions de Premsa Forana.

El president del Consell, es comprometé a dur endavant alguns dels projectes de Premsa Forana, a fer arribar a les publicacions campanyes de publicitat, recuperar algunes subvencions i ajuts, i participar en la diada anual de l’associació i en les trobades de revistes.

Ens feren saber de la possibilitat de que les revistes puguin informar dels actes i activitats que el Consell dur a terme amb els diferents ajuntaments de Mallorca, a través del web del Consell; i ens oferiren Raixa per a poder fer-hi algun esdeveniment de Premsa Forana.
15/06/2015
DIADA DE PREMSA FORANA A SANTA MARIA, HOMENATGE A ANTÒNIA SERRANO I XVI PREMIS PERIODÍSTICS

El dissabte dia 6 de juny tingué lloc a Santa Maria la diada de Premsa Forana de Mallorca, amb l’assistència de 45 persones corresponents a 18 publicacions associades. Els amfitrions foren els representants de la revista Coanegra, que junt a Premsa Forana, organitzaren la jornada.

A les 10,00 hores es donà la benvinguda als assistents, per part del president de Premsa Forana, Rafel Oliver Grammatico, i per Rafel Pizà, de Coanegra. Seguidament es feu una visita cultural pel centre antic de la vila, a càrrec de l’historiador local, Mateu Morro. Es visità la casa de la vila, l’arxiu, els carrers antics, el celler Can Sanxo, l’església de Santa Maria, Ca s’Apotecari, entre altres indrets. Una vista panoràmica des de la terrassa de Ca s’Apotecari, conclogué la visita, amb un berenar al pati.

A continuació, a la biblioteca de Cas Metge Rei, es realitzaren diferents actes. Primer es feu l’assemblea general ordinària de socis, amb la participació de 18 publicacions.

Els actes continuaren amb un sentit homenatge a Antònia Serrano Darder, de la revista Miramar de Valldemossa, qui ens deixà el dia 27 d’abril. Diferents persones de la junta directiva de Premsa Forana llegiren alguns texts que parlen de la ingent tasca que feu n’Antònia Serrano, realitzada sempre en favor de la cultura i de la llengua catalana. Nicolau S. Cañellas Serrano, fill de n’Antònia, llegí un text amb el qual finalitzà l’acte. En feu la introducció en Pere Serrano. Per a dit homenatge vingueren des de Valldemossa familiars de n’Antònia Serrano: els fills, els gendres, els quatre néts, el germà gran, entre d’altres.

En la mateixa sala s’entregaren els XVI premis periodístics de Premsa Forana, patrocinats per l’Institut d’Estudis Baleàrics. Foren entregats per la vicepresidenta, Elizabeth Sánchez i pel president, Rafel Oliver. Aquests premis foren també un homenatge a Antònia Serrano, perquè els 15 diplomes dels premiats i finalistes duen el lema: Homenatge a Antònia Serrano Darder.

La revista Coanegra obsequià als assistents amb un llibre: “Llegendes i rondalles santamarieres” a cura de Josep Capó i Mateu Morro, editat per l’ajuntament de Santa Maria.

Finalment, un dinar de germanor a Can Beia, conclogué els actes de la diada d’enguany.18/05/2014
CRÒNICA DE LA DIADA DE PREMSA FORANA A CAMPOS I GUANYADORS DELS XV PREMIS PERIODÍSTICS

Text i fotos: Associació de Premsa Forana de Mallorca

S'han de publicar:
· Text de la crònica de la Diada.
· Text dels premis periodístics.
· 1 foto del grup, davant l'ajuntament de Campos.
· 5 fotos dels cinc grups de premiats.
· El logo de Premsa Forana.
· El logo de l'Institut d'Estudis Baleàrics (patrocinador dels premis).

Les revistes de tamany DIAN4 ho han de publicar en 2 pàgines.
Les revistes o diaris de format més gran, ho han de publicar en 1 pàgina.

Des de la Junta de l'Associació, preguem per a que en faceu cas, i publiqueu íntegrament el que se us envia


15/03/2014
II TROBADA DE REVISTES DE PREMSA FORANA A POLLENÇA

Text i fotos: Associació de Premsa Forana de Mallorca

El dissabte dia 22 de febrer es feu a Pollença la II Trobada de revistes de Premsa Forana de Mallorca, convidats pel quinzenal Punt Informatiu de Pollença, amb en Gracià Sánchez al capdavant.

A les 11 hores es congregaren al “Monument” (via Pollentia) de Pollença, 33 persones provinents de 16 publicacions associades a Premsa Forana. Foren rebuts per en Gracià Sánchez i per la directiva de l’associació. A continuació es realitzà una visita guiada pel centre de Pollença a càrrec de l’arxiver i historiador, Pere Salas. Durant més d’una hora en Pere Salas acostà la història de la vila de Pollença als membres de Premsa Forana, tot fent una introducció al mateix Monument, i a partir d’aquí es visità a peu Es Convent, amb l’església de la Mare de Déu del Roser, la torre de defensa i la figura escultòrica de Joan Mas. Es feu una passejada pels carrers estrets de la vila antiga, es visità la plaça Vella, amb el casal de Can Llobera i el pi de Sant Antoni encara al seu lloc. A la plaça Major es parlà de l’església de la Mare de Déu dels Àngels, del club Pollença amb més de 104 anys d’història i de la seu de Caixa Colonya de Pollença fundada el 1881 i primera a les Illes Balears. Al carrer del Temple es veié l’escut a la façana de l’ordre del Temple i Ordre de Malta. A la plaça Almoïna (popularment plaça del Gall) amb la seu de l’Ajuntament (Universitat) de l’època, una imatge a la façana de Sant Vicenç Ferrer, i molt a prop la casa on vivia el mític Joan Mas.

Una vegada acabada la passejada amb Pere Salas, es feu una xerrada entre els membres de les revistes al restaurant Monument, amb el tema principal: Publicitat, moderada pel director de Punt Informatiu de Pollença, Gracià Sánchez. En Gracià introduí alguns aspectes a debatre sobre el tema Publicitat com: qui són els anunciants?, publicitat institucional, tarifes, estratègies publicitàries, etc. Les 16 publicacions hi participaren activament, aportant idees noves al tema tractat, i donant la particular visió i estat de cada publicació en dit tema.

Al final de la conversa, que durà una hora i un quart, en Gracià Sánchez, també editor de El Gall Editor, feu un obsequi a totes les revistes assistents: l’obra La Nostra Terra, en cinc volums, de la revista intel·lectual que es publicà des de l’any 1928 al 1936.

Un dinar al mateix restaurant Monument acabà la segona edició d’aquestes trobades de revistes de Premsa Forana, que volen servir per acostar les nostres publicacions i per poder tractar temes que ens afecten a tots, i debatre i intercanviar idees sobre els assumptes que més interessen a la premsa de proximitat.

¡Ens veiem a la propera trobada!
26/04/2013
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA / HOMENATGE A L’EXTRESORERA MARIA GALMÉS

L’Associació de Premsa Forana de Mallorca celebrà el dia 20 d’abril l’assemblea ordinària a la seu de Sant Joan, amb l’assistència de 15 publicacions i 35 persones.
Primer de tot s’aprovà l’acta anterior, i tot seguit el president Rafel Oliver llegí l’informe de presidència, a on explicà l’actualitat de les gestions de Premsa Forana. Els punts més importants foren: els ajuts i subvencions, les gestions amb govern i consell, el procés de digitalització, un editorial conjunt a publicar, col•laboracions amb la U.I.B. i l’ACPG (associació catalana de la premsa gratuïta) i els diaris i revistes digitals. Seguidament el tresorer Magí Ferriol donà lectura de l’informe de tresoreria, donant compte de tots els conceptes d’actius i passius de l’entitat.
En l’apartat de precs i suggeriments, es feu un debat en torn a la difícil situació actual de la Premsa Forana a Mallorca, amb deutes pendents de les institucions, retirada de tots els ajuts i subvencions, etc.
En dit debat els associats decidiren reunir-se cada tres mesos en torn a un tema específic com: edició, impremta i maquetació; publicitat; publicacions digitals, etc.
La sessió acabà amb un merescut homenatge a l’extresorera Maria Galmés qui ha format part de l’associació durant uns 25 anys. Magí Ferriol feu de padrí en dit homenatge i la junta actual li entregà com a obsequi unes litografies emmarcades d’un artista local. Maria Galmés feu un discurs final, tot repassant la seva trajectòria a Premsa Forana, contant algunes anècdotes, i agraint el detall de pensar en ella per part de l’associació.
Finalment s’entregaren els premis periodístics del curs 2011-2012, amb la presència d’un dels membres del jurat, Antoni Gomila (periodista) qui feu entrega dels guardons. Els premis han estat patrocinats per l’Institut d’Estudis Baleàrics.
Els cinc premis han consistit en un diploma acreditatiu i 250 euros per categoria.                                               26/04/2013
XIV PREMIS PERIODÍSTICS PREMSA FORANA DE MALLORCA 2011-2012

Presentats 43 treballs de 14 publicacions diferents.
El jurat compost per: Antoni Planas (director adjunt de l’Institut d’Estudis Baleàrics) i Antoni Gomila (periodista i secretari general del sindicat de periodistes de les Illes Balears), es reuní dia 11 d’abril de 2013, i resolgué atorgar dits premis als següents treballs:


REPORTATGE:
Guanyador: DIES I COSES. “Lene Schneider, una dels fundadors de Cala D’Or”. De: Wolfgang Kliegel. Número 150, set/oct de 2012.
Primer Finalista: COANEGRA. “Una tradició santamariera: per Nadal, llet d’ametlla”. De: Maria-Antònia Ferrer i Vidal. Número 304, desembre de 2011.
Segon Finalista: ARRÒS AMB SALSETA. “Binissalem, campió de la Copa Federació Nacional”. Número 178, abril de 2012.


ENTREVISTA:
Guanyador: N’ALÍ. “Juan Carlos Gutiérrez Pérez. Pompes Fúnebres”. De: Rafel Oliver Grammatico. Número 136, octubre de 2012.
Primer Finalista: DIES I COSES. “Antònia Vicens, el poder de la paraula”. De: Pau Vadell i Vallbona. Número 146, gen/feb de 2012.
Segon Finalista: LLUCMAJOR DE PINTE EN AMPLE. “Miquel Sbert, 40 anys dedicats a l’ensenyament”. De: Maties Garcias. Número 344, juny de 2012.


FOTOGRAFIA:
Guanyador: DÍNGOLA. “Portada: Becut vermell”. De: Guillem Mayol. Número 5, gener de 2012.
Primer Finalista: BELLPUIG. “Portada: La visita privada d’en Bauzà”. Número 875, juny de 2012.
Segon Finalista: DIES I COSES. “Portada: El dimoni i els arcàngels de Calonge”. De: Pep Estelrich. Número 145, nov/des de 2012.


OPINIÓ:
Guanyador: COANEGRA. “La llengua i els mitjans de comunicació”. De: Equip de Redacció. Número 304, desembre de 2011.
Primer Finalista: TALAIA. “Els excessos de la banca espanyola”. De: Elisabeth Sánchez. Número 51, juliol de 2012.
Segon Finalista: BONA PAU. “Paisatges i paraules”. De: Lluís Sitjar. Número 709, març de 2012.


DISSENY A LA MILLOR PÀGINA:
Guanyador: COANEGRA. “Portada”. De: Rafel Pisà. Número 307, març de 2012.
Primer Finalista: LLUCMAJOR DE PINTE EN AMPLE. “Portada”. Número 337, novembre de 2011.
Segon Finalista: BONA PAU. “Portada i Contraportada. 60è aniversari”. De: Mateu Moll. Número 707, gener de 2012.


 
06/07/2012
GRACIÀ SÁNCHEZ DE PUNT INFORMATIU DE POLLENÇA REGALÀ A LA NOSTRA ASSOCIACIÓ UNA COL·LECCIÓ DE LA NOSTRA TERRA

En la darrera assemblea extraordinària de socis realitzada a Sant Joan el dia 5 de juny de 2012, en la qual tinguérem eleccions internes, en Gracià Sánchez, de Punt Informatiu de Pollença i editor de El Gall Editor, obsequià a la nostra associació amb una col·lecció de La Nostra Terra, revista mensual de literatura, art i ciències.

L'edició facsímil de La Nostra Terra, revista mensual de literatura, art i ciències, es presenta en cinc volums que compendien les publicacions d'aquest espai obert a la cultura des de 1928 fins 1936. La Nostra Terra també abarca altres temàtiques, com economia, història, crítica musical; adquirint així un caire interdisciplinar.

S'editaren 99 números entre el gener de 1928 i el maig de 1936, amb la qual cosa esdevé una obra magna de 4.500 pàgines amb més de 200 firmes.

Sota el mestratge de Miquel Ferrà i Joan Pons i Marquès hi escriviren els autors més emblemàtics de la cultura catalana d'aleshores, com Gabriel Alomar, Joan amades, Xavier Benguerel, Agustí Calvet, Josep Carner, Pere Coromines, Andreu Crespí, Emili Darder, Guillem Forteza, Salvador Galmés, Ventura Gassols, Joan Mascaró, Miquel Massutí, Francesc de B. Moll, Lluís Nicolau d'Olwer, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Octavi Saltor, Baltasar Samper, Ferran Soldevila...
08/06/2012
ELEGIDA LA NOVA JUNTA DIRECTIVA
DE PREMSA FORANA

El passat dimarts dia 5 de juny en assemblea extraordinària, a les 20,30 hores, es procedí a l’elecció dels nous set membres de la junta directiva de Premsa Forana. Hi assistiren 22 publicacions, les quals votaren als vuit candidats presentats, essent els set candidats amb més vots els que formen l’actual junta.

En primer lloc es procedí a l’acomiadament de la junta actual (anterior).
Onofre Arbona (Bona Pau) i Marta Bergas (Díngola) foren els representants de la Mesa d’edat, com a membres més gran i més jove.
Seguidament es presentaren els vuit candidats, dels quals un d’ells excusà la seva absència, i es feu la votació dels set membres i el corresponent escrutini i proclamació de la nova junta directiva.

Aquí tenim els resultats de la votació de 22 vots, tots vàlids.

 • Gabriel Mercè (Veu de Sóller) 20 vots
 • Rafel Oliver (N’Alí) 20 vots
 • Magí Ferriol (Fent Carrerany) 19 vots
 • Joana Mora (Llum d’Oli) 19 vots
 • Marta Bergas (Díngola) 18 vots
 • Antoni Riera (Cent per Cent) 17 vots
 • Elisabeth Sánchez (Talaia) 15 vots
 • José Luis Pilco (Maganova) 0 vots


La junta directiva elegida queda d’aquesta manera:
 • President: Rafel Oliver Grammatico (N’Alí)
 • Vicepresidenta: Elisabeth Sánchez González (Talaia)
 • Secretària: Marta Bergas Ferriol (Díngola)
 • Tresorer: Magí Ferriol Bauzà (Fent Carrerany)
 • Vocal: Gabriel Mercè Frontera (Veu de Sóller)
 • Vocal: Joana Mora Cerdà (Llum d’Oli)
 • Vocal: Antoni Riera Vives (Cent per Cent)
Finalment parlaren el president sortint, Gabriel Mercè, i el nou president, Rafel Oliver, i s’acabà amb un petit refrigeri i vi per als assistents.31/05/2012
ELECCIONS A LA PREMSA FORANA

Benvolguts associats:

D'acord amb els ESTATUTS vigents, us informam que de cara a les eleccions a la Junta Directiva de l'Associació de Premsa Forana de Mallorca que tendran lloc en el transcurs de la celebració de l'Assemblea Extraordinària convocada pel proper dimarts, dia 5 de juny de 2012 a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20'30 hores en segona, els candidats que es presenten són els següents:

ELISABETH SÁNCHEZ GONZÁLEZ (Talaia)
MAGÍ FERRIOL BAUZÀ (Fent Carrerany)
RAFEL OLIVER GRAMMATICO (N'Alí)
MARTA BERGAS FERRIOL (Díngola)
ANTONI RIERA VIVES (Cent per Cent)
JOANA MORA CERDÀ (Llum d'Oli)
GABRIEL MERCÈ FRONTERA (Veu de Sóller)
JOSÉ LUIS PILCO COPAJA (Maganova)

Us recordam que la Junta Directiva està formada per set membres. Per tant, s'haurà de recórrer a eleccions.

Sant Joan, 31 de maig de 2012


10/02/2012
BONA PAU, DE MONTUÏRI, ARRIBA ALS 60 ANYS

La revista mensual de Montuiri, Bona Pau, ha arribat als 60 anys d´existència. Per a celebrar tal efemèride, es realitzaren una sèrie d’esdeveniments multitudinaris al poble, entre ells una taula rodona a on hi participà el nostre president, Gabriel Mercè, el director de Bona Pau, Onofre Arbona, entre altres personalitats.

Es feren també un dinar de companyonia, un concert de la banda de música, una missa solemne i una sèrie de discursos i reconeixements a tots els col·laboradors de la revista durant aquests 60 anys de periodisme local a Montiri. En especial es feu un memorable reconeixement popular al director i ànima de la publicació, Onofre Arbona, qui ja era a la revista l’any 1953, ara fa just sis dècades.

Montuiri, a través de la seva revista Bona Pau, i amb el recolzament i esforç de tota la gent que hi ha fet feina i hi ha col·laborat, i ben especialment gràcies al seu director Onofre Arbona, està d’enhorabona i es mereixen tots els reconeixements i admiració.

Són 60 anys i 708 números de la revista Bona Pau, que donen una exacta idea de la constància i enorme esforc i treball fets pels montuirers, envers la premsa de proximitat, envers la premsa de proximitat, envers la defensa dels nostres valors com a poble, i envers la llengua catalana.

Endavant i per molts anys!